Akvalan uusi verkkokauppa avattu!

Tervetuloa Akvalan uuteen verkkokauppaan! Uusi verkkokauppamme mahdollistaa paljon uusia asioita, joita vanhassa emme pystyneet toteuttamaan. Haluamme luoda kaupan ympärille enemmän harrastukseen liittyvää yhteisöllistä sisältöä, kuten lyhyitä oppaita ja kilpailuja. Uuden verkkokaupan myötä saamme myös kiinteää kulurakennettamme hieman pienennettyä, jolloin pystymme laajentamaan valikoimaamme nopeammin ja ylläpitämään kilpailukykyistä palvelutasoa. Uuden verkkokaupan myötä myös asioiminen on helpompaa ja mikäli koet jonkin vaiheen tai osan sivustosta hankalaksi, niin kuulemme mielellämme siitä palautetta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@akvala.fi Käytännön muutoksia:
  • Vanhat käyttäjätunnukset poistuvat ja tämän johdosta uuteen kauppaan tulee luoda uusi tunnus
  • Klarnan maksutavat korvaavat alustavasti myös noutojen käteismaksun. Mikäli haluat maksaa tilauksesi käteisellä tai tilisiirrolla, niin tee tilauksesi sähköpostilla.
  • Kirjeiden postikuluja on nostettu Postin keväällä tekemän hintatason mukaisiksi.
Uusi verkkokauppa on toteutettu WordPressin Woocommerce alustalle ja vaikuttavana teemana on Flatsome. Maksutavat tarjoaa edelleen Klarna ja logistiikka integraatiossa yhteistyökumppanina on Shipit. Uuden verkkokaupan rakentaminen on ollut opettavainen ja haastava projekti, mutta olemme tyytyväisiä lopputulokseen.   Mukavaa syksyä toivottaen, //Akvala.fi