Hei! Täällä kirjoittelee Akseli, Akvalan perustaja. Olen parikymppinen opiskelija Tampereelta ja olen harrastanut akvaarioiden parissa toistakymmentä vuotta, eikä loppua näy. Opiskelujen alun yhteydessä tuli muutto uuteen kaupunkiin ja vuokra-asuntoon, johon en ole vielä sijoittanut pienen kasvialtaan lisäksi muuta akvaariotoimintaa, mutta altaani ovat voimissaan edelleen kotipaikkakunnallani Porissa. Parhaillaan olen lutrannut yli tuhannen litran kanssa samanaikaisesti, vaikkakin suurin altaani on ollut 450 litraa, jota asutti muunmuassa haukitetrat.

Ajatuksen yrityksen perustamisesta olen saanut vanhemmiltani, jotka ovat pienyrittäjiä. Opintoni vahvistivat ymmärrystäni yrityksen fyysisestä pyörittämisestä ja ensimmäisen vuoden jälkeen rohkaistuin kokeilemaan ja perustin Akvalan syksyllä 2017. Yrityksen perustaminen on ollut opettavainen kokemus. Suosittelenkin lämpmästi yrityksen perustamista kaikille, jotka sitä vain suinkin harkitsevat.

Itse Akvalan toiminta on pienimuotoista, mutta tavoitteemme on olla joustavin kalanruokien verkkokauppa Suomessa. Joustavuuden kulmakivi on uudessa kalanruokien pakkaustavassa. Alumiinivahvisteinen aromitiivis elintarvikepussi mahdollistaa ruokien postittamisen jopa kirjeenä, ilman että sen laatu kärsii. Pakkauksien suuaukot ovat riittävän isoja, jotta ruuan saa sieltä ulos vielä jopa purkkiakin helpommin. Haluamme myös minimoida asiakkaalle näkymättömät kustannukset. Siksi valikoimamme on pieni ja tarkkaan valittu, jotta voin varastoida tuotteet kotonani ja minimoida varastointikulut.

Ja lopuksi muistuttaisin, että kaikki sivujen sisältö, niin kuvat kuin tekstitkin, ovat Akvala tmi:n omistuksessa ja niiden kopioiminen rikkoo tekijänoikeuksiamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *